Je huis verkopen

Het verkopen van je huis of appartement kun je zelf regelen of via een makelaar. Ken je de markt? Kun je goed onderhandelen? En heb je voldoende tijd? Dan is zelf verkopen een optie. Wil je zeker weten dat alles goed gebeurt en maximaal resultaat? Bel me dan. Ik geef je graag uitleg over mijn meerwaarde.

Kwaliteit

Doel is dat jij totaal geen zorgen meer hebt dat alle stappen goed en grondig gebeuren, dat is mijn taak. Voor de verkoop zelf verzamel ik alle data en informatie, zodat we goed inzicht hebben in de waarde en voordelen van je woning. Ik maak gebruik van de beste fotograaf en tekstschrijver die ik ken. Tel daar bijna 20 jaar ervaring bij op en kwaliteit is verzekerd.

Duidelijk

De investering om je huis succesvol te verkopen voor een goede prijs is slechts 1% van je verkoopprijs. Een stuk lager dan gemiddeld dus. Dat kan, omdat ik weinig kosten heb (met thuiskantoor, fiets en alles lokaal). En die 1% verdien ik met mijn kennis en ervaring zo voor je terug.

Snel

Ik zit er bovenop en handel meteen. Via telefoon, whatsapp stem ik belangrijke zaken met je af. Je wilt namelijk niet dat je huis te lang op de markt blijft en daarmee in waarde daalt. Omdat ik me focus op deze regio, weten kopers me snel te vinden en heb jij je huis zo verkocht.

Bekijk de stappen die we doorlopen.

Neem contact op