Een woning kopen

Het kopen van een huis brengt veel uitdagingen met zich mee. Ik kan je helpen met die uitdagingen. Wil je bijvoorbeeld weten wat een goede prijs voor een huis is, dan kan ik die voor je bepalen. Heb je geen verstand van bouwkundige zaken of ben je niet goed in onderhandelen? Ik heb de kennis en ervaring om je hier goed bij te helpen.

Wat kost het?
Voor de hulp bij aankoop reken ik een vast tarief van €2450,-. Mocht je mij liever anders belonen, bijvoorbeeld met een deel van wat ik van een vraagprijs af kan onderhandelen, is dat ook mogelijk. Ik begeleid je van kop tot staart. Dat scheelt een hoop zorgen en maakt van jou bovendien een slimmere en betere koper. Vaak verdien je dit terug door een betere onderhandeling en de tijd die je bespaart. 

Hoe staat het er nu voor in de markt?
De woningmarkt koelt af. Voor het kopen van een woning zijn in korte tijd de omstandigheden enorm veranderd. De hypotheekrente is bijvoorbeeld gestegen en stijgt nog steeds, huizenprijzen stijgen licht maar het is minder druk op de markt waardoor er meer kansen zijn. Wil je hulp bij die kansen? Neem dan nu contact met me op.