Beschrijving

Dit is een wel heel goede optie, voor wie op zoek is naar een gezinswoning in een prettige, groene wijk met alle voorzieningen dichtbij. Deze twee-onder-één-kapwoning biedt alle ruimte voor een groot gezin (of voor logeerpartijen…). Er zijn o.m. vier slaapkamers, een super zonnige woonkamer met openkeuken en een tuin met veel privacy. Met een update van het interieur maak je hier in een handomdraai je eigen fijne stek van, waar je je ongetwijfeld heel snel thuis voelt. Het huis is groter dan je denkt: de woonoppervlakte is exclusief de zolder. 

Locatie
De Kraaijenberg is een rustig woonhofje in de wijk Achterlo. Er komt alleen bestemmingsverkeer. De wijk ligt dichtbij alle Wijchense voorzieningen: supermarkten en andere detailhandel, basis- en middelbare scholen, medische zorg, sport-, cultuur- en recreatievoorzieningen en gezellige horeca.

Indeling
Begane grond
Je komt via de voordeur of de garage binnen. In de garage - met gootsteen, aansluiting voor wasmachine en vliering - is een deur binnendoor naar de hal.

De leefruimte bestaat uit een riante woonkamer met openkeuken. De achtergevel van het huis is meer dan 8 meter breed en bestaat helemaal uit glas. Er zijn deuren naar de tuin in de keuken en het eetgedeelte. Woonkamer en keuken zijn dan ook zonovergoten en zodra de zon maar even schijnt is het aangenaam warm in huis. Ook aan de voor- en zijkant heeft de ruimte grote ramen. In de woonkamer is een sfeervolle haard. 

De keuken is eenvoudig ingericht met een wit keukenblok. Over de hele benedenverdieping ligt een zandkleurige plavuizen vloer. 

Eerste verdieping
Hier zijn vier slaapkamers en de badkamer. De kamers meten 12, 11, 10 en 9 m2 en zijn alle vier mooi licht. Eén kamer heeft een handige vaste kastenwand en aan de grootste kamer grenst een balkon van 3 bij 1 meter. 
De badkamer is fris, ruim en comfortabel uitgerust met een bad, aparte douchecabine, wastafel en wc. 

Zolder
Tenslotte is er nog een zolder met veel bergruimte. Je komt er met een vlizotrap. Een vaste trap en dakkapel zijn mogelijk, zo zul je bij een bezichtiging zien.  

Buiten
Voor het huis ligt een groene voortuin, rechts loopt het pad naar de zonnige, omsloten tuin waar je veel privacy hebt. Een deel van het terras is overdekt, zodat je ook op minder mooie dagen al buiten kunt zitten. 

Bijzonderheden
-	Nette twee-onder-één-kap op fijne locatie
-	Veel ruimte binnen en buiten
-	Ruime, zonovergoten woonkamer
-	Vier slaapkamers, waarvan één met balkon
-	Zonnige tuin met overdekt terras
-	Ruime zolder die is om te bouwen tot slaap- of studeerkamer
-	Garage met vliering

Kenmerken