Beschrijving

Aan de noordrand van Wijchen, op slechts zo’n 100 m van een leuke speeltuin en een dierenwei en op 200 m van een skate- en speelplek voor oudere kinderen, staat deze mooie tussenwoning. De woning heeft een heel praktische indeling en is uitstekend onderhouden. De Heilige Stoel 5104 heeft een grote woonkamer en ruime keuken, vier slaapkamers (met mogelijkheid voor een vijfde kamer op zolder) en een fijne tuin. De inrichting kan weliswaar een update gebruiken, maar biedt daarmee ook alle gelegenheid hier helemaal jouw droomhuis van te maken. 

Locatie
De Heilige Stoel ligt in Wijchen-Noord, op zo’n 5 minuten fietsen van het centrum. De wijk is ruim van opzet en goed voorzien van groen en speelveldjes. Alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, scholen en medische zorg, maar ook sport-, cultuur- en recreatievoorzieningen heb je hier onder handbereik. Wil je Wijchen uit, dan ben je zo op de A50, A73 of A326 en ook het NS-station is vlakbij.

Begane grond
Je komt binnen in de hal met het toilet en de trap naar boven. Onder de trap is een diepe bergkast met de meterkast. De woonkamer ligt rechts van de hal en is bijna 9 m lang. Hij heeft een groot voor- en achterraam en daardoor ene mooie lichtinval. Op de vloer ligt laminaat en de wanden zijn afgewerkt met schrootjes en spachtelputz. Aan de tuinzijde, In het verlengde van de hal, ligt de dichte keuken, die je eventueel bij de woonkamer zou kunnen voegen. De huidige inrichting is eenvoudig, maar volledig functioneel. Het keukenblok heeft een ingebouwde gaskookplaat en koelkast en in de scheidingswand met de woonkamer is een vaste kast ingebouwd. De keuken heeft een schrootjesplafond, de wanden zijn deels betegeld en op de vloer liggen plavuizen. Vanuit de keuken heb je toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je vier slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers aan de tuinzijde zijn respectievelijk zo’n 10 en bijna 12 m2 en hebben allebei een handige inbouwkast en een wastafel. Ook de grote slaapkamer aan de voorzijde, van ruim 11 m2, heeft een inbouwkast. Naast deze kamer ligt een kamer van ruim 5 m2, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als werkkamer of inloopkast. De badkamer bevindt zich in het midden van de verdieping en is bruin betegeld. Hij is ingericht met een wastafel, een douche en een tweede toilet en heeft een aansluiting voor de wasmachine.

Tweede verdieping
Via de tweede vaste trap bereik je de zolder, die is voorzien van twee kleine dakramen. Wanneer je deze vervangt door grotere ramen of een dakkapel plaatst kun je hier prima nog een grote slaapkamer van maken of als thuiswerkplek gebruiken. Op dit moment vind je er de cv-ketel en veel praktische bergruimte.

Buiten
Voor de woning ligt een tuin die is aangeplant met een grote variëteit heesters. Een diagonaal pad leidt naar de voordeur. Achter het huis ligt een mooie tuin op het zuiden met een groot terras en borders met vaste planten. Een groot zonnescherm zorgt zomers voor voldoende schaduw en nette schuttingen aan weerszijden bieden alle privacy. Achter in de tuin staat een stenen berging voor de fietsen en de tuinspullen en heb je ook een ingang achterom.

Bijzonderheden
-	Nette tussenwoning met zonnige tuin
-	Lichte woonkamer
-	Ruime keuken
-	Vier slaapkamers (optioneel vijf)
-	Badkamer met douche en tweede toilet
-	Achtertuin op het zuiden
-	Goed onderhouden
-	Rustige ligging in kindvriendelijke wijk
-	Alle voorzieningen onder handbereik

Kenmerken